Leren, inspireren en creëren

Lef! doen… GO FOR IT

Even voorstellen…

Mijn naam is Isabel Figlarek.
Als kind had ik al een passie voor mode, inmiddels heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt. De wereld om mij heen geeft mij inspiratie en daar wil ik mee aan de slag!

Ik heb gestudeerd aan het Modelyceum in Tilburg en aan de Artemis Academie in Rotterdam. Daarna heb ik bij verschillende organisaties gewerkt als designer en styliste. Alles wat met mode te maken heeft geeft mij energie: van ontwerpen tot adviseren, van stylen tot fotografie.

Mijn motto: een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd! Ik ben open en direct en ik houd van een persoonlijke benadering. Ik vind het belangrijk om een goede sfeer te creëren; om samen een mooi resultaat neer te zetten. Mensen inspireren mij, ik wil mensen graag inspireren.

– Smile every day –

Wat klanten over mij zeggen…

“Isabel worked for Buddha to Buddha as Designer Apparel/Bags, Men & Women Collection. She is a very skillful, talented and dedicated craftswoman. She helped the company establish a solid name in the Dutch apparel market. She has an outstanding personality and contributed to a very positive working climate for everyone.”

Sascha WeilSales and Marketing Director Buddha to Buddha

“Isabel is een vrolijke opgewekte vrouw, wat de samenwerking erg prettig maakt. Ze straalt positiviteit uit en durft mee te denken in het ontwikkelingsproces van collecties. Kortom, een creatief persoon aan wie je je freelance opdracht kunt toevertrouwen.”

 

Swinda van Dijk en Fleur Rubingh ByDanie / Danie Bles

“De deur bij The Sting blijft voor haar open staan! Niet alleen is Isabel een gewaardeerde stylist op de afdeling geworden, ze is ook een fijne collega om mee samen te werken. Haar enthousiaste karakter zorgt voor een goede sfeer op de afdeling.”

The Sting

“Door haar goede gevoel voor styling en fotografie, is Isabel heel goed in staat om mijn denkrinchtingen om te zetten in concrete daden, waarbij een half woord vaak al genoeg is. Een professionele keiharde werker, waar ik altijd positieve energie van krijg! Het is een feestje om met haar samen te werken!”

Wanda de JongInterieur Ontwerp en Styling - DAG&NACHT